fbpx

De lekkerste take away

Haal je gerechten af en speel TestaRossi in je eigen keuken

Ben je helemaal weg van onze gerechten, maar heb je tijdens de werkdag geen tijd om te komen lunchen of blijf je ’s avonds liever een keertje in je luie zetel hangen? Dat begrijpen we volkomen, daarom kan je alle gerechten van Testa Rossi Vilvoorde ook gewoon komen afhalen. Allemaal ja: van antipasti tot onze kraakverse pizza’s, van pasta tot huisgemaakte tiramisu. Bovendien hanteren we aangepaste prijzen voor de afhaalgerechten.

De lekkerste take away-pizza’s

Wij garanderen dat onze take away-pizza’s net zo heerlijk smaken als wanneer je ze in ons restaurant op je bord krijgt. Zo ben je zeker dat je familie of collega’s dezelfde kwaliteit voorgeschoteld krijgen die jij van ons gewoon bent. Dat kan omdat we steeds de allerbeste ingrediënten te gebruiken, die door onze erkende pizzaiolo Ramon met liefde op de verse pizzabodem geschikt worden. Zo zie je maar, dat afhaalpizza ook topkwaliteit kan zijn.

Een tip van de pizzabakker: heb je nog een stuk pizza over, dan kan je dat thuis terug opwarmen. Verwarm de oven voor op de heetste stand (een echte pizza-oven is zo’n 300°C, dat haalt je oven thuis niet). Besprenkel de pizzapunt(en) op voorhand lichtjes met wat olijfolie. Als de oven heet is, kan de pizza er voor een paar minuutjes in, hou ‘m zeker in het oog zodat hij niet aanbrandt.

Gerechten afhalen bij TestaRossi Vilvoorde

Kies je favoriete pasta, pizza of dessert in het take away menu en bel ons op 02 305 00 00 om je bestelling te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat je gerechten dampend warm klaarstaan op het afgesproken tijdstip.

 

Sharing is caring!

Tafel boeken