fbpx

Een rijke historie

In 1994 opende Alain een traiteurszaak pal tegenover het huidige pand. Zijn bedoeling was om enkel Italiaanse gerechten aan te bieden om mee te nemen, maar vanaf dag één wilden de klanten hun pizza’s en pasta’s graag ter plaatse opeten. Dat jij vandaag de dag bij Testa Rossi kunt komen tafelen is te danken aan hun vasthoudendheid.

 

Het gras is altijd groener aan de overkant …

Na achttien jaar door zijn keukenraam gestaard te hebben naar dat mooie gebouw aan de overkant, streek Alain zeven jaar geleden op deze locatie neer met Testa Rossi. In wat ooit de rubberfabriek van Vilvoorde was – vandaar dat er in grote letters ‘caoutchouc’ op de gevel staat – geniet je vandaag van de verfijnde Italiaanse keuken.

gevel Testa Rossi - Italiaans restaurant Vilvoorde
Testa-Rossi-Vilvoorde
Since 1994

Ons team

De gezichten van Testa Rossi

Alain

Zaakvoerder

Van jongs af aan is hij gepassioneerd door alles wat met Italië te maken heeft. Hij heeft keihard gewerkt om zijn droom waar te maken: zo veel mogelijk mensen laten kennis maken met al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Binnenkort staat hij 25 jaar aan het roer van Ristorante Testa Rossi. Vraag hem iets over Italiaanse koffie en hij wordt lyrisch over zijn prachtige il Marzocco koffiemachine. Hij blijft op zoek gaan naar uitzonderlijke en ook betaalbare wijnen. De lekkerste, énige echte stracciatella di buffala al eens geproefd? Hij brengt hem op je bord…

Kortom, Alain is Testa Rossi. Ontdek zelf Testa Rossi…en je wordt beslist ook verliefd op Italië!

Sali

Hoofdkelner

Combineert in zijn job klantvriendelijkheid, gastvrijheid en kwaliteit … hij luistert (voedselallergie), hij informeert (suggesties/kaart), hij adviseert (food pairing: juiste wijn bij elk gerecht), hij organiseert, hij communiceert, kortom hij zorgt ervoor dat elke gast zich thuis voelt bij Testa Rossi.
Sali is een gastheer in hart en nieren.

Salvatore

Kok

Zorgt bij Testa Rossi voor originele en (h)eerlijke Italiaanse gerechten. Geboren in Vilarosa in Sicilia kwam hij via enkele omwegen bij ons in de horeca terecht. Gepassioneerd door lekker eten en met veel inzet en leergierigheid werkte hij zich op tot chef-kok. Met de efficiënte assistentie van zijn echtgenote vormt hij zo de perfecte dynamo in onze keuken.

Ramon

Pizzaiolo

Zonder een perfecte pizza geen echte Italiaanse keuken…onze pizzaïolo Ramon kan zo geboeid vertellen over hoe je de lekkerste pizza maakt, dat je je honger zou vergeten. Een oom in Italië leerde hem de knepen van het pizza-vak… na diverse stages in enkele Italiaanse klasse-restaurants is hij in België terechtgekomen. Vol ambitie en gedrevenheid legt hij nu bij Testa Rossi hart en ziel in het perfecte deeg, de meest verrassende toppings, een originele twist… elke pizza wordt met Italiaanse passie ‘op maat’ gemaakt.

  • Genomineerde 2018 ” Pizzaiolo 2018″
Nieuwe gerechten tips en meer!
Check onze blog!

Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het Testa Rossi nieuws, nieuwe pareltjes op onze menukaart en in onze wijnkelder, vacatures en meer!

Tafel boeken