Ontdek de pracht van Italiaanse wijnen

Italië, het land van de amore, de kunst, en natuurlijk, de wijn. De rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen van Italië hebben een vruchtbare voedingsbodem gecreëerd voor enkele van ’s werelds meest verfijnde wijnen. Bij Testa Rossi Vilvoorde nodigen we je uit om deze schatten van de Italiaanse wijncultuur te ontdekken en te ervaren.

Een diversiteit aan smaak

Italiaanse wijnen staan bekend om hun diversiteit aan smaken, variërend van de krachtige, robuuste rode wijnen van Toscane tot de verfrissende, sprankelende Prosecco uit Veneto. Of je nu een liefhebber bent van volle rode wijnen, elegante witte wijnen, of sprankelende bubbels, de Italiaanse wijnregio’s hebben voor elk wat wils.

Eeuwenoude tradities

De geschiedenis van wijnmaken in Italië gaat duizenden jaren terug, en deze eeuwenoude tradities worden nog steeds in ere gehouden door gepassioneerde wijnmakers over het hele land. Bij Testa Rossi Vilvoorde hebben we zorgvuldig een selectie samengesteld van wijnen die de rijke erfgoed en ambachtelijke vaardigheden van Italiaanse wijnmakers weerspiegelen.

Ontdek nieuwe favorieten

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het verkennen van de wereld van wijn, bij Testa Rossi Vilvoorde vind je een scala aan wijnen om te ontdekken en van te genieten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie.

Een reis door Italië in een glas

Elke slok Italiaanse wijn is als een reis door de betoverende landschappen en culinaire tradities van Italië. Met elke fles die je opent, onthul je een nieuw hoofdstuk in het verhaal van dit prachtige land. Bij Testa Rossi Vilvoorde nodigen we je uit om de reis te maken en de magie van Italiaanse wijnen te ervaren.

Kom langs bij Testa Rossi Vilvoorde en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis door de wereld van Italiaanse wijnen. 

Buon viaggio e salute!

Testa Rossi, da's Italiaans genieten in hartje Vilvoorde. In ons authentieke restaurant geniet je van Italiaanse gerechten en wijnen met karakter.

02 305 00 00

Hendrik I Lei 2,
1800 Vilvoorde

DINSDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
WOENSDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
DONDERDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
VRIJDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
ZATERDAG 18:00 – 22:00
ZO & MA Gesloten

© Testa Rossi Vilvoorde | BE 0882.444.335 | Privacybeleid | Blog & Nieuws | By Publiplus