Algemene privacy voorwaarden

Privacybeleid

Algemene privacy voorwaarden

1. Introductie

Dit privacybeleid is bedoeld om u in te lichten omtrent de gegevens die we verzamelen, waarom we ze verzamelen, of de gegevens worden gedeeld met derden, over welke rechten u beschikt en hoe u uw rechten kan uitoefenen.

2. Wie zijn we?

Testa Rossi Vilvoorde is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens, met maatschappelijke zetel gevestigd te Hendrik I Lei 2,
1800 Vilvoorde, met KBO nummer: BE 0882.444.335 

U kan ons contacteren via volgende algemene coördinaten:
Tel: 02 305 00 00

Mail: info@testarossivilvoorde.be

3. Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt:

Voornaam, naam, e-mail, telefoon
Deze gegevens vragen wij uit contractuele noodzaak voor het correct vastleggen van uw reservering en om u te contacteren in verband met uw reservering wanneer nodig. U zal per e-mail en mogelijk per telefoon ook een bevestiging en herinnering(en) voor uw reservering ontvangen.

IP-Adres
Uw IP-adres wordt geregistreerd op het moment dat u een reservering maakt. Dit wordt enerzijds gebruikt om uw locatie (land) te bepalen en zo de content van de reserveringsflow aan te passen.
Anderzijds wordt het IP-adres geregistreerd bij de reservering om fraude te voorkomen. Wij identificeren u niet op basis van IP-adres.

4. Worden uw persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uw persoonsgegevens worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden met commerciële bedoelingen.

De enige wijzen waarop uw persoonsgegevens aan derden doorgegeven kunnen worden, zijn:

– Er is sprake van een wettelijke verplichting voor ons tot doorgifte van de persoonsgegevens zoals bv. in het kader van (het voorkomen van) fraude en misbruiken;

– Wij doen beroep op derden om een deel van de overeenkomst met u uit te kunnen voeren, in welk geval wij ervoor zorgen dat deze derden dit privacy beleid ook naleven.

5. Welke rechten heeft u?

U heeft verschillende rechten, die u kan uitoefenen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens bovenaan.

– Inzage van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben en die door ons verwerkt worden, desgevallend het laten verbeteren van onjuiste/onvolledige persoonsgegevens of het laten verwijderen van persoonsgegevens, alsook – in bepaalde gevallen – het laten beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens of het zich verzetten ertegen.

– De overdracht van uw persoonsgegevens ofwel via het u verstrekken ervan in een leesbare vorm, dan wel de rechtstreekse overzending ervan door ons aan de door u aangeduide derde dienstverlener.

– Het u verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden.

– Het intrekken van een eerder gegeven toestemming tot verwerking van persoonsgegevens.

– Het indienen van een klacht bij de toezichthoudende overheid, indien u niet tevreden bent over de behandeling van uw vraag of klacht door ons, via volgende gegevens:

Gegevensbeschermingsautoriteit 
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
commission@privacycommission.be

6. Hoe kan u uw rechten uitoefenen?

Voor al uw vragen of klachten omtrent het verwerken van persoonsgegevens, gelieve deze steeds enkel en alleen per e-mail te communiceren naar het e-mailadres info@testarossivilvoorde.be.
Uw vraag zal steeds binnen de wettelijke termijn van 30 kalenderdagen behandeld worden.

Testa Rossi, da's Italiaans genieten in hartje Vilvoorde. In ons authentieke restaurant geniet je van Italiaanse gerechten en wijnen met karakter.

02 305 00 00

Hendrik I Lei 2,
1800 Vilvoorde

MAANDAG Gesloten
DINSDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
WOENSDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
DONDERDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
VRIJDAG 11:30 – 14:00 & 18:00 – 22:00
ZATERDAG 18:00 – 22:00
ZONDAG 18:00 – 22:00

© Testa Rossi Vilvoorde | BE 0882.444.335 | Privacybeleid | Blog & Nieuws | By Publiplus