fbpx

Ook dit jaar staat Testa Rossi in de Gault & Millau-gids

Je hebt het misschien al vernomen: de scores van Gault&Millau zijn bekend. In de toonaangevende culinaire gids worden de beste restaurants aanbevolen, in elke buurt en elke stad. Elk restaurant krijgt een beoordeling op twintig punten, en het was ook dit jaar uitkijken naar ons ‘rapport’. 

Uiteraard zijn we trots dat we ons plekje hebben kunnen behouden in de culinaire gids van de Benelux. Dat komt natuurlijk – in alle bescheidenheid – door ons gedreven team dat elke dag het beste van zichzelf geeft en er alles aan doet om de klanten tevreden weer naar buiten te laten stappen. Dat, in combinatie met onze dagverse producten, maakt onze plek in de Gault & Millau welverdiend.

En dan nu het moment van de waarheid… Hoeveel punten kreeg Testa Rossi Vilvoorde? We zijn trots om te mogen vertellen dat we werden beloond met een mooie 12/20! Een rapport waar we mee mogen thuiskomen dus.

Daar klinken we op – met een heerlijk wijntje uit onze wijnshop bijvoorbeeld. Benieuwd wat de inspecteurs van de Gault & Millau-gids overtuigd heeft? Kom het zelf ontdekken, wees welkom.

Sharing is caring!

Tafel boeken