fbpx

Ook dit jaar staat Testa Rossi in de Gault & Millau-gids

Je hebt het misschien al vernomen: de scores van Gault&Millau zijn bekend. In de toonaangevende culinaire gids worden de beste restaurants aanbevolen, in elke buurt en elke stad. Elk restaurant krijgt een beoordeling op twintig punten, en het was ook dit jaar uitkijken naar ons ‘rapport’. 

Uiteraard zijn we trots dat we ons plekje hebben kunnen behouden in de culinaire gids van de Benelux. Dat komt natuurlijk – in alle bescheidenheid – door ons gedreven team dat elke dag het beste van zichzelf geeft en er alles aan doet om de klanten tevreden weer naar buiten te laten stappen. Dat, in combinatie met onze dagverse producten, maakt onze plek in de Gault & Millau welverdiend.

En dan nu het moment van de waarheid… Hoeveel punten kreeg Testa Rossi Vilvoorde? We zijn trots om te mogen vertellen dat we werden beloond met een mooie 12/20! Een rapport waar we mee mogen thuiskomen dus.

Daar klinken we op – met een heerlijk wijntje uit onze wijnshop bijvoorbeeld. Benieuwd wat de inspecteurs van de Gault & Millau-gids overtuigd heeft? Kom het zelf ontdekken, wees welkom.

Sharing is caring!

Gesloten tot en met 19 april
Closed until April 19
Fermé jusqu'au 19 avril

Beste klanten,

Naar aanleiding van de beslissing van de federale overheid om alle restaurants te sluiten vanaf zaterdag 14 maart tot en met 19 april zijn we genoodzaakt om alle reservaties in deze periode te annuleren. Wij duimen alvast om na 19 april opnieuw operationeel te mogen zijn en u op een ander tijdstip te mogen verwelkomen. U kan via onze website nu al een nieuwe reservatie maken.

Verder hopen we dat het naleven van deze drastische maatregelen er mee voor zal zorgen dat iedereen snel weer gezond en wel de draad kan oppikken.

Hou het gezond, hou het veilig en hopelijk tot binnenkort!

Het team van Testa Rossi

Tafel boeken