fbpx

Testa Rossi veroverde een plekje in de Gault & Millau van 2019

Voor een publiek van meer dan duizend restauranthouders en journalisten stelde Gault & Millau afgelopen week hun culinaire Belux-gids voor 2019 voor. Daarin vind je meer dan 1400 restaurants in België en Luxemburg die een bezoekje waard zijn. Een trotse nieuwkomer daarbij is Testa Rossi uit Vilvoorde.

Van die nieuwkomers valt het gros in de POP-categorie die Gault & Millau vorig jaar lanceerde. ‘POP’ is een afkorting van popular restaurants, waarmee  de gids doelt op toegankelijke en trendy eetadressen waar de beleving centraal staat en de kwaliteit hoog ligt. Het spreekt voor zicht dat het Testa Rossi-team verheugd is met een plaats in deze selectie.

Maar er is meer: een POP-restaurant dat naast toegankelijk en origineel ook uitmuntend scoort op culinair vlak krijgt vanzelfsprekend een plek in de officiële gastronomische gids. En kijk, daar horen wij bij!

‘Allemaal goed en wel,’ horen we je denken ‘maar hoeveel punten heeft Testa Rossi dan gekregen’? Wij zijn blij om te mogen aankondigen dat we meteen goed gelanceerd werden met een 12/20 én een druiventros voor ons uitgebreide en verfijnde wijnaanbod.

Daar klinken wij op – met een verfijnde spumante bijvoorbeeld. Benieuwd wat de inspecteurs van de Gault & Millau-gids overtuigd heeft? Kom het zelf ontdekken, wees welkom.

 

Sharing is caring!