fbpx

De nieuwe suggestie is écht uniek

Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar vanaf nu proef je de enige echte salsiccia al finocchio bij Testa Rossi. De smakelijke braadworst met venkelzaadjes is een bijzonder streekgerecht waar ze in Puglia terecht trots op zijn. 

Wij geloven oprecht dat dit de lekkerste worst is die je ooit zal eten. Waarom? Het is een authentieke delicatesse met een subtiele anijsachtige toets, die eerder zoet van smaak is. Bij Testa Rossi bakken we de venkelworst in de pan samen met wat tomaten, olijfolie en kruiden en serveren we ze met vérse paccheri, een huisgemaakte buisvormige pasta. 

 

De trots uit Puglia komt uit … 

Omdat de venkelworst een specialiteit uit Puglia is, zijn er natuurlijk een aantal lokale beenhouwers die ze vers maken en verkopen. En toch … komt de beste venkelworst helemaal uit Toscane! Daar werkt een beenhouwer die de unieke worst bereid zoals niemand anders dat kan. De man heeft zijn eigen weides waar hij de koeien correct en liefdevol behandelt. Zo is hij zeker van de kwaliteit van het vlees, en van de versheid. Omdat we bij Testa Rossi niet voor minder dan het beste gaan, importeren we de verse venkelworstjes rechtstreeks van deze beenhouwer.

Nieuwsgierig naar dit gerecht? Kom eens langs!

 

Sharing is caring!