fbpx

157e editie jaarmarkt Vilvoorde

Het is weer mei. De tijd van het jaar dat “nen echte Vilvourdenair” het voelt kriebelen. Een gevoel van opwinding naar welk paard er dit jaar de trots van Brabant wordt. Of met welke oude landbouwvoertuigen ze dit jaar weer op de proppen komen.

Heel het centrum van Vilvoorde kijkt uit naar hét evenement van 13 mei. Dan mag Testa Rossi natuurlijk niet ontbreken. Voor deze 157ste editie van onze jaarmarkt doen wij graag al eens een extra “efforke”. Wij zijn uitzonderlijk open op maandag de 13e. Want als heel het centrum van Vilvoorde viert dan viert Testa Rossi met alle plezier mee!

Italiaanse smaken

Iedereen die deze dag op de jaarmarkt vertoeft, kan een stukje Italië komen proeven. Bij ons proef je van feilloos uitgevoerde klassiekers, maar ook van seizoensgebonden streekgerechten die je anders enkel op duizenden kilometers van hier krijgt voorgeschoteld. Onze chef met Italiaanse roots brengt elke dag het beste uit zijn thuisland naar jouw bord. Van vlees tot vis, van pizza tot dessert, van klassiekers die iedereen in België kan smaken tot streekgerechten waar enkel de Italiaanse mamma’s het recept van kennen. Al deze heerlijke gerechten kan je 13 mei en alle andere dagen proeven. Bekijk hier alvast de menu

Activiteiten

Wat je voor de rest mag verwachten van deze dag? Veel volk, veel dieren maar voornamelijk veel gezelligheid. Er is een ruim aanbod aan activiteiten, demonstraties en evenementen. Zoals de alom bekende kermis, gratis concerten alsook de marktkraampjes. Wat ook niet te ontbreken valt, zijn de talloze landbouwprijskampen waaraan honderden dieren deelnemen.

 

Het is ook mogelijk om op deze dag te reserveren.

Sharing is caring!

Tafel boeken